Ισπανία: Τα άδεια καθίσματα φέρνουν πρόστιμα!

Ισπανία: Τα άδεια καθίσματα φέρνουν πρόστιμα!

Η ποδοσφαιρική Λίγκα ενημέρωσε τις ομάδες ότι οι άδειες εξέδρες δεν επιτρέπεται να προβάλλονται από την τηλεόραση σε μια προσπάθεια βελτίωσης του προϊόντος

Ισπανία: Τα άδεια καθίσματα φέρνουν πρόστιμα!
Τα (πάρα) πολλά λεφτά που πληρώνει η τηλεόραση στην Ισπανική Λίγκα και κατ' επέκταση στις ομάδες για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος της επιτρέπουν να έχει και τις ανάλογες απαιτήσεις.

Ενοχλημένοι προφανώς από κάποιες εικόνες που υπήρχαν σε ορισμένα γήπεδα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου, οι  υπεύθυνοι ενημέρωσαν μέσω της Λίγκας τους συλλόγους ότι από την επόμενη περίοδο απαγορεύονται τα πλάνα που θα δείχνουν μια ολόκληρη κερκίδα ή μέρος της να είναι άδειο.

Κλείσιμο
Οι ομάδες θα πρέπει να καθοδηγούν τους οπαδούς τους να κάθονται σε εκείνα τα σημεία που θα δίνουν την εντύπωση ότι το γήπεδο είναι γεμάτο (και προφανώς θα έχουν υποδειχθεί από τους σκηνοθέτες του τηλεοπτικού σταθμού), ειδάλλως θα επιβάλλονται σημαντικά χρηματικά πρόστιμα.
Κι αυτή η απόφαση έχει να κάνει με την γενικότερη προσπάθεια βελτίωσης του τηλεοπτικού προϊόντος προκειμένου να γίνει το ίδιο ανταγωνιστικό όσο και η Πρέμιερ Λιγκ (τα τηλεοπτικά δικαιώματα της οποίας πωλούνται πανάκριβα στις υπόλοιπες χώρες).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης