LIVE: Παναθηναϊκός-Άρης (Τελικό), 84-68

LIVE: Παναθηναϊκός-Άρης (Τελικό), 84-68

Οι έδρες αποδείχθηκαν απόρθητες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής σειράς κι έτσι Παναθηναϊκός και Άρης τα παίζουν όλα για όλα σήμερα (18:00, Novasports 3) στον 5ο και τελευταίο αγώνα

LIVE: Παναθηναϊκός-Άρης (Τελικό), 84-68
Ο Ολυμπιακός 'σκούπισε' όπως αναμενόταν την ΑΕΚ στην δική τους σειρά των ημιτελικών κι από την περασμένη Τρίτη έχει κλείσει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό (θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας), αλλά σήμερα θα μάθει και τον αντίπαλο του.

Παρακολουθήστε ζωντανά την αναμέτρηση από το gazzetta.gr
εδώ

Αναπάντεχα για τους περισσότερους ο δεύτερος ημιτελικός οδηγήθηκε σε 5ο παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 2-0 νίκες, τον Άρη να απαντά με δύο δικές του επικρατήσεις και πλέον όλα θα κριθούν στο σημερινό τελευταίο ματς (18:00, Novasports 3) που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Στους πράσινους ο Αργύρης Πεδουλάκης υπολογίζει κανονικά τους Γκιστ, Φελντέιν, Χέινς οι οποίοι απουσίαζαν από το 4ο ματς λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και σίγουρα η παρουσία τους λύνει τα χέρια του προπονητή τους.

Κλείσιμο
Επιστροφές υπάρχουν και στους φιλοξενούμενους καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης έχει στη διάθεση του του Ζάρα, Ξανθόπουλο που είχαν αγωνιστεί στο πρώτο ματς, αλλά έχασαν τα τρία επόμενα λόγω τραυματισμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης