Ζιντάν: «Σήμερα ο Μπέιλ ήταν "φαινόμενο"»

Ζιντάν: «Σήμερα ο Μπέιλ ήταν "φαινόμενο"»

Τα καλύτερα λόγια για τον Γκάρεθ Μπέιλ και την απόδοσή του στο ματς κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο είχε να πει ο Ζινεντίν Ζιντάν, με τον Γάλλο να τον χαρακτηρίζει «φαινόμενο»

Ζιντάν: «Σήμερα ο Μπέιλ ήταν "φαινόμενο"»
Απόλυτα ικανοποιημένος για την ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης και την τελική της επικράτηση με 3-2 επί της Ράγιο Βαγεκάνο ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης. 

Ο Γάλλος τεχνικός όπως ήταν φυσικό επικεντρώθηκε στην απόδοση του Γκάρεθ Μπέιλ που με την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλαβε ηγετικό ρόλο και σκόραρε δύο φορές, οδηγώντας στη νίκη των «μερένχες». 

Κλείσιμο
«Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι και αυτός πολύ χαρούμενος που έκανε σήμερα τη διαφορά. Τα κατάφερε περίφημα. Πέρα των δύο γκολ έκανε πολύ καλή δουλειά σε επίθεση και άμυνα. 

Είναι πολύ σημαντικό για εκείνον και την ομάδα. Στο παρελθόν ίσως να μην ήταν τόσο άνετος, αλλά σήμερα ήταν πραγματικό “φαινόμενο”», είπε ο Γάλλος για τον Μπέιλ και συμπλήρωσε: 

«Δεν είναι εύκολο αυτό που κάναμε. Δείξαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε υπομονή, έχουμε την ποιότητα και κάναμε τη διαφορά. Ήταν ένα καλό ματς πριν από το αυτό με τη Σίτι». 

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης