Σίλβα: «Σκάουτινγκ» σε Βέλλιο από… κοντά

Σίλβα: «Σκάουτινγκ» σε Βέλλιο από… κοντά

Την ευκαιρία να «τσεκάρει» από κοντά τον Απόστολο Βέλλιο έχει ο Μάρκο Σίλβα, στη σημερινή εξ αναβολής αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Σίλβα: «Σκάουτινγκ» σε Βέλλιο από… κοντά
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό είναι ο Απόστολος Βέλλιος. 

Ο διεθνής επιθετικός του Ηρακλή έχει καταφέρει με την επιστροφή του στην Ελλάδα να πετύχει 13 γκολ σε 29 αναμετρήσεις, προκαλώντας το ενδιαφέρον των «μεγάλων» ελληνικών ομάδων και βάζοντας κάποιες ξένες στη διαδικασία να τον παρακολουθήσουν. 

Κλείσιμο
Ο Μάρκο Σίλβα εν όψει και της θερινής μεταγραφικής περιόδου έχει την ευκαιρία σήμερα να «τσεκάρει» τον Θεσσαλονικιό φορ, αφού ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στην εξ αναβολής αναμέτρησης για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ρόλο στο «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον θα παίξει η ενδεχόμενη αποχώρηση του Ιντέγε, ο οποίος φήμες τον θέλουν να απασχολεί ομάδες στην Αγγλία, ή του Πουλίδο που και εκείνος επρόκειτο να φύγει τον Γενάρη και ο Σίλβα τον κράτησε στο ρόστερ.  
Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει τους «βασικούς» στο σημερινό ματς (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) με τους Θεσσαλονικείς. 

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Ντα Κόστα, Μποτία και Μαζουακού. Στα χαφ θα βρίσκονται ο Μιλιβόγεβιτς με τον Ζντιέλαρ, με τον Ντουρμάζ και τον Φουστέρ στα πλάγια. 

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιντέγε. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρομπέρτο, Σιόβας, Ερνάνι, Κασάμι, Πάρντο, Πουλίδο, Σεμπά. Εκτός έμειναν οι Καμπιάσο και Τσόρι.  

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης