Και στο… βάθος πλέι οφ!

Και στο… βάθος πλέι οφ!

Κομβικός εν όψει και των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας είναι ο αποψινός αγώνας στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ. 

Και στο… βάθος πλέι οφ!
Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Μετά την αφαίρεση των πέντε βαθμών για τα επεισόδια στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη με την οποία θα «κλειδώσουν» την παρουσία τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. 

Κλείσιμο
Από την πλευρά του, οι Νεοσμυρνιώτες έχουν μπροστά τους ένα παιχνίδι… τελικό, αφού και εκείνοι με τη σειρά τους επιθυμούν να συμμετάσχουν στους αγώνες κατάταξης και γιατί όχι να διεκδικήσουν την παρουσία τους στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν (εφόσον βέβαια δεν υπάρξει Grexit). 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκοπεύει να παρατάξει με 4-4-1-1 τους γηπεδούχους. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βλάχος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου και Τασουλής. Στον άξονα θα είναι οι Κόρμπος και Σιώπης, με τους Μασούρα και Καθάριο στα άκρα. Πίσω από τον Καραμάνο θα βρίσκετια ο Μπακασέτας. 

Από την πλευρά του, ο Ίβιτς θα παρατάξει με 4-3-3 τον ΠΑΟΚ. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Βελλίδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλα και Λέοβατς. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τζιόλης, με εσωτερικούς μέσους τους Κάτσε και Χαρίση. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Πέλκας, Κοροβέσης και Αθανασιάδης.

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης