Χωρίς τέσσερα από τα σημαντικότερα στελέχη της θα πάει στο επόμενο φιλικό η Εθνική. Δείτε το καρέ των «λεγεωνάριων» που αποχωρούν μετά το ματς με το Μαυροβούνιο και δεν θα παίξουν με την Ισλανδία
Την πρόθεση για ακόμα περισσότερες δοκιμές στο επόμενο φιλικό της Εθνικής επιβεβαίωσε ο Μίχαελ Σκίμπε.
Μετά τη νίκη επί του Μαυροβουνίου, ο Γερμανός σημείωσε ότι τέσσερις από τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό δεν θα συμπεριληφθούν στα πλάνα του για το ματς της προσεχούς Τρίτης.
Πιο συγκεκριμένα, οι Μήτρογλου, Σάμαρης, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς πήραν το ελεύθερο να επιστρέψουν στις ομάδες τους, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και παίκτες για τους οποίους θέλει να βγάλει συμπεράσματα ο ομοσπονδιακός τεχνικός.
Θυμίζουμε ότι στη θέση τους ο Σκίμπε έχει καλέσει τους Μόρα, Χολέμπα, Διαμαντάκο και Πέλκα. Αύριο οι παίκτες έχουν ρεπό και επιστρέφουν στις προπονήσεις το Σάββατο.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.