LIVE: Ηρακλής - ΑΕΚ 0-1 (Τελικό)

LIVE: Ηρακλής - ΑΕΚ 0-1 (Τελικό)

Ο Μάνταλος στο 50' άνοιξε το σκορ

LIVE: Ηρακλής - ΑΕΚ 0-1 (Τελικό)
Έχοντας βάλει κάτι παραπάνω από γερές βάσεις στο πρώτο παιχνίδι, η "Ένωση" θέλει να σφραγίσει με επίσης συνοπτικές διαδικασίες την πρόκρισή της στους "4" της διοργάνωσης. Το 4-1 του ΟΑΚΑ (στο οποίο έφτασαν μάλιστα με παίκτη λιγότερο από το 31') κάνει τους "κιτρινόμαυρους" ακλόνητο φαβορί.

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού ΕΔΩ
Κλείσιμο

Πέρα όμως από προβάδισμα πρόκρισης, το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει και δικαίωμα για rotation στον Γκουστάβο Πογιέτ. Έτσι, ο Ουρουγουανός επαναφέρει στο αρχικό σχήμα παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ θα επιτρέψει και μια πρώτη γεύση από τον Μπρούνο Ζουκουλίνι, συμπεριλαμβάνοντας τον Αργεντινό στην ενδεκάδα.

Με απουσίες ο Ηρακλής. Εκτός από τις γνωστές απουσίες των Λάζαρ, Ρομάνο, Περόνε και Στάμου, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα στερηθεί των υπηρεσιών του ανέτοιμου Κάσσου, του νεαρού Ζαμπάζη που κλήθηκε στην Εθνική Νέων, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα ακούει στο όνομα Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, ο οποίος αντιμετώπισε όλο το προηγούμενο διάστημα ένα μικρό πρόβλημα στους προσαγωγούς και γι’ αυτό το λόγο προτιμήθηκε να προφυλαχτεί για να αποφορτιστεί και να είναι διαθέσιμος στα επόμενα παιχνίδια.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΑΕΚ: Μπαρόχα, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σιμόες, Μάνταλος, Ζουκουλίνι, Πλατέλλας, Μπουονανότε, Τζεμπούρ.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΗΡΑΚΛΗ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Μπουλούτ, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Βέλλιος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης