LIVE: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-0 (Τελικό)

LIVE: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-0 (Τελικό)

Ο Βάργκας στο 33' άνοιξε το σκορ για τους "κιτρινόμαυρους"

LIVE: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-0 (Τελικό)
Με πολλά πράγματα να έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που συναντήθηκαν στην Αθήνα, οι δυο "δικέφαλοι" συγκρούονται τρία χρόνια μετά με γηπεδούχο την "Ένωση".

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού ΕΔΩ
Κλείσιμο

Μπορεί λοιπόν αμφότερες οι ομάδες να απέχουν αρκετά από την κορυφή, αλλά ο κοινός τους στόχος -η δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League- διατηρεί και βαθμολογικά (πέρα από τα ονόματα) τον χαρακτήρα του ντέρμπι.

Βέβαια, η ΑΕΚ διατηρεί με τα υπάρχοντα δεδομένα το πλεονέκτημα -όχι μόνο εξαιτίας των τριών παραπάνω βαθμών, αλλά κυρίως εξαιτίας της σταθερότερης εικόνας που δείχνει στο γήπεδο μετά την έλευση Πογιέτ. Άλλωστε η "Ένωση" τρέχει ένα εξαιρετικό σερί πέντε νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και έχει το απόλυτο στο 2016, την ώρα που ο ΠΑΟΚ δεν αποφεύγει τις απώλειες (με τελευταίο παράδειγμα την κολακευτική βάσει της απόδοσής του ισοπαλία στην Ξάνθη).

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογιέτ): Ανέστης, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Μάνταλος, Γιόχανσον, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Κοροβέσης, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μακ, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης