LIVE: Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 (Τελικό)

LIVE: Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 (Τελικό)

Ο Μανιάς στο 73' έκανε «σεφτέ» για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» - Στο 89' ο Τσουκαλάς διπλασίασε το προβάδισμα του ΠΑΣ

LIVE: Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 (Τελικό)
Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων να... καίγεται περισσότερο για βαθμούς. Σε περίπτωση νίκης οι Περιστεριώνες θα αποσπαστούν κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετά τη χθεσινή ήττα του Πανθρακικού.

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού ΕΔΩ
Κλείσιμο

Η 11άδα του Ατρομήτου: Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά, Κοντοές, Ούμπιντες, Μπρίτο, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Ουσέρο, Παπαδόπουλος.

Η 11άδα του ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Μανιάς, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Λίλα, Ακόστα, Στρούνα.

Δεν έχει εκμεταλλευτεί την έδρα του τη φετινή σεζόν ο Ατρόμητος, καθώς μετράει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες. Κακός και ο απολογισμός του ΠΑΣ Γιάννινα μακριά από τους Ζωσιμάδες, καθώς είναι 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 6 ήττες.

Σε 10 μεταξύ τους παιχνίδια στο Περιστέρι ο Ατρόμητος έχει το... πάνω χέρι με πέντε νίκες, ενώ πέντε φορές ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας και δεν έχει κερδίσει ποτέ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Περιστεριώτες έχουν ματς λιγότερο, καθώς εκκρεμεί αυτό με τον Λεβαδειακό, το οποίο ορίστηκε για τις 3 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης