Η Φενέρμπαχτσε του Κώστα Σλούκα (4π., 2ριμπ.) δεν πέρασε από την έδρα της νεοφώτιστης Μπουγιουκτσεκμετζέ και γνώρισε την τρίτη της ήττα στο τουρκικό πρωτάθλημα!
Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην TBL.
Αρχικά επέτρεψε στην Σελτσούκ να περάσει από την έδρα της, μετά δεν τα κατάφερε κόντρα στη Γαλατάσαραϊ κι απόψε γνώρισε την τρίτη της ήττα σε έξι αγωνιστικές στην Μπουγιουκτσεκμετζέ.
Ο Μπόγκραν Μπογκντάνοβιτς βρήκε στόχο έξω από τα 6,75μ., έπειτα ο Γιαν Βέσελι ευστόχησε από κοντά κι επέτρεψε στην Φενέρ να περάσει μπροστά στον πόντο (74-75 στο 36').
Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν πέρασαν ξανά μπροστά! Η Μπουγιουκτσεκμετζέ έτρεξε σερί 6-1 (79-75) ένα λεπτό πριν από το τέλος και το τρίποντο του Μάικλ Ρολ... δεν άφησε περιθώριο στην Φενέρ.
Κλείσιμο
Ο Κώστας Σλούκας βρέθηκε σε μέτρια μέρα και σε 24:55 μέτρησε 2/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.