ΑΕΚ: Πατάει Ελλάδα ο Πογέτ

ΑΕΚ: Πατάει Ελλάδα ο Πογέτ

Από λεπτό σε λεπτό η άφιξη του Γκουστάβο Πογέτ στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Στο «Ελ. Βενιζέλος» τον περιμένει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς

ΑΕΚ: Πατάει Ελλάδα ο Πογέτ
Ο Γκουστάβο Πογέτ προσγειώνεται από λεπτό σε λεπτό στην Αθήνα. Ο Ουρουγουανός τεχνικός φτάνει για τις τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. 

Από το πρωί υπήρχε η πληροφορία πως ο «Γκας» έρχεται με πτήση της British Airways το μεσημέρι κι αυτό επιβεβαιώθηκε από τη στιγμή που τον περιμένει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στο αεροδρόμιο. 

Κλείσιμο
Από το «Ελ. Βενιζέλος» οι δύο άνδρες αναμένεται να μεταβούν σε μέρος για να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ξάνθη για το Κύπελλο, ενώ απόψε ή αύριο το πρωί θα γίνει η συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη (και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς εφόσον έχει επιστρέψει από την Ξάνθη). 

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: ο Πογέτ είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ, με τις… ευλογίες Μπάγεβιτς και την έγκριση Μελισσανίδη, ενώ η «Ένωση» καλύπτει από πλευράς φιλοδοξιών και πρότζεκτ τον Ουρουγουανό προπονητή. Μένει να φανεί αν θα τον καλύψει και οικονομικά, καθώς υπάρχει μια διαφορά, που θα αποδειχτεί στη συνάντηση αν είναι μικρή και καλύπτεται ή μεγάλη και δεν γεφυρώνεται. 

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση του Πογέτ να έρθει στην Αθήνα και η συνάντησή του με τον ισχυρό άνδρα της «Ένωσης» μαρτυρά πως το θέμα είναι σε πολύ καλό δρόμο και δύσκολα ο Πογέτ δεν θα είναι ο μόνιμος διάδοχος του Τραϊανού Δέλλα. Πάντως το πιθανότερο είναι η ΑΕΚ να έχει τον Στέλιο Μανωλά στον πάγκο της ΚΑΙ στο ντέρμπι της Κυριακής, εκτός κι αν ο Πογέτ ζητήσει ο ίδιος να πιάσει αμέσως δουλειά και να αρχίσει με ένα πολύ δύσκολο ματς την καριέρα του στην Ελλάδα. 

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης