AEK: Προβληματισμός, αλλά και στήριξη

AEK: Προβληματισμός, αλλά και στήριξη

Στην ΑΕΚ δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για την κακή παρουσία της ομάδας στο ματς της Τούμπας, τονίζοντας ότι δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί τέτοια εμφάνιση. Δεν παίζει το… κεφάλι του ο Δέλλας

AEK: Προβληματισμός, αλλά και στήριξη
Θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αν δεν είχε χάσει τη συγκέντρωση του ο Σοϊλέδης στη φάση που ανέτρεψε τον Τζιόλη μέσα στην περιοχή. Θα μπορούσε να είχε φύγει από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας χωρίς άδεια… χέρια, αν έδινε πέναλτι ο Σιδηρόπουλος στο μαρκάρισμα του Σιμόες από τον Κάτσε. 

Ωστόσο, στην ΑΕΚ δεν στέκονται τόσο στο αποτέλεσμα στο ματς της περασμένης Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ και προς τιμήν τους κοιτάζουν την εικόνα της ομάδας τους. Μάλιστα, υψηλόβαθμα στελέχη τονίζουν ότι: «δεν επιτρέπονται τέτοιες εμφανίσεις». Δίνοντας το σύνθημα για το ματς της Δευτέρας στη Βέροια, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Super League. 

Κλείσιμο
Παράλληλα, υπάρχει απόλυτη στήριξη στον Τραϊανό Δέλλα από τη διοίκηση και ειδικά από τον Δημήτρη Μελισσανίδη που τον κράτησε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2014, αλλά και το 2015 όταν πολλοί πίστευαν ότι θα τον απομακρύνει, ώστε να προσλάβει έναν πιο έμπειρο τεχνικό. 

Το μυαλό όλων έχει στραφεί στην αναμέτρηση της Δευτέρας. Πάντως, δεν πρέπει να θεωρείται «ξεγραμμένος» ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος τραυματίστηκε στη φάση του 77ου λεπτού όπου από την Ένωση ζήτησαν πέναλτι, έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου στο αριστερό γόνατο και δεν προπονήθηκε την Πέμπτη. Πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» δεν χάνουν την πίστη τους και θεωρούν ότι υπάρχουν κάποιες ελπίδες να αγωνιστεί.  

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης