Η Αταλάντα είναι διατεθειμένη να δώσει τις 800.000 ευρώ που σύμφωνα με τους Ιταλούς απαιτούνται για την μεταγραφή του Τάσου Αυλωνίτη
Οι Ιταλοί επικαλούμενοι πηγές από την διοίκηση της Αταλάντα υποστηρίζουν πως έχουν γίνει προσεγγίσεις προς την πλευρά του Τάσου Αυλωνίτη από τον σύλλογο της γειτονικής μας χώρας.
Επίσης πως... ψάχτηκαν και με τον Ολυμπιακό για το πως μπορεί να υλοποιηθεί μία τέτοια κίνηση. Μάλιστα τα ρεπορτάζ στην Ιταλία υπάρχουν από το πρωί της Δευτέρας. Γίνεται μνεία στο ποσό των 600.000 ευρώ που κόστισε η μεταγραφή του σέντερ μπακ από τον Πανιώνιο αλλά και στο γεγονός πως η Αταλάντα φέρεται αποφασισμένη να προσφέρει τις 800.000 ευρώ, ποσό που σύμφωνα με τους Ιταλούς θα κλείσει την συμφωνία για να γίνει δικός της ο παίκτης. Οι Ιταλοί εκτιμούν πως οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μέσα στις επόμενες 3 - 4 ημέρες.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.