«Χρυσή» συμφωνία Ρεάλ-Ράμος μέχρι το 2020

«Χρυσή» συμφωνία Ρεάλ-Ράμος μέχρι το 2020

Σύμφωνα με αποκλειστικό της «Marca», ο Σέρχιο Ράμος τα βρήκε με τους Μαδριλένους και θα επεκτείνει την εκεί παρουσία του, με σημαντική αύξηση στις απολαβές του

«Χρυσή» συμφωνία Ρεάλ-Ράμος μέχρι το 2020
Αίσιο τέλος τόσο για τη Ρεάλ όσο και για τον αρχηγό της φαίνεται πως έχει το σίριαλ της παραμονής ή της αποχώρησης του. Τελικά σύμφωνα με τη «Marca», ο Σέρχιο Ράμος συμφώνησε όχι μόνο να συνεχίσει, αλλά και να επεκτείνει τη διαμονή του στη Μαδρίτη και αυτό μάλιστα να συμβεί έως το 2020!

Το υπάρχον συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017 και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός επιδίωκε ουσιαστικά την ανανέωση του με πολύ καλύτερους οικονομικά όρους. Αυτούς συμφώνησε να του τους δώσει η ομάδα και έτσι θα υπάρξει αύξηση στις καθαρές ετήσιες απολαβές του που θα ανέβουν από τα έξι στα εννέα εκατ. ευρώ. Αυτές θα μπορούν να πάνε αρκετά παραπάνω εάν υπολογιστούν και τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Και κάπως έτσι φαίνεται να κλείνει το θέμα με την πιθανή μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Αγγλοι άλλωστε πριν από λίγες ημέρες άφηναν να διαρρεύσει ότι ήταν ενοχλημένοι από την στάση του παίκτη, καταλογίζοντας του ότι όλα αυτά τα έκανε όχι γιατί ήθελε να πάει σε εκείνους, αλλά για να πάρει περισσότερα χρήματα από τη Ρεάλ. Πάντως η «Marca» αναφέρει ότι η εν λόγω συμφωνία θα επισημοποιηθεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (23 Αυγούστου).

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης