Τα είχε όλα ο Ολυμπιακός απέναντι στη Ρίζεσπορ

Τα είχε όλα ο Ολυμπιακός απέναντι στη Ρίζεσπορ

Ο Ολυμπιακός είχε καλό πρόσωπο στο φιλικό με την Ρίζεσπορ, έχασε πολλές ευκαιρίες και πέναλτι, αλλά ο Φουστέρ συνδύασε την θετική εμφάνιση με νίκη, 1-0, στο φινάλε

Τα είχε όλα ο Ολυμπιακός απέναντι στη Ρίζεσπορ
Του βγήκε το λάδι… για να βρει το γκολ, όμως στο φινάλε κατάφερε να συνδυάσει την καλή εμφάνιση και με νίκη κόντρα στην Ρίζεσπορ, 1-0, ο Ολυμπιακός. Στο δεύτερό τους τεστ κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν στοιχεία δουλειάς και ο Φουστέρ στο φινάλε τους χάρισε τη νίκη. 

Καλό πρόσωπο για τους Πειραιώτες στο πρώτο ημίχρονο. Με όπλο την υπομονή και την καλή κυκλοφορία έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες, με μεγαλύτερη το δοκάρι του Ντοσεβί (22’), όμως δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Η καλή εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες (τις περισσότερες ο Χάρα), ενώ στάθηκε άτυχος στο 63ο λεπτό, όταν ο Φουστέρ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι από την «άσπρη βούλα». Τελικά, ο Ισπανός ήταν αυτός που χάρισε στην ομάδα του αυτό που κυνηγούσε, βρίσκοντας δίχτυα στο 83ο λεπτό. 

Κλείσιμο
Ντεμπούτο για τον Στέφανο Καπίνο, που πήρε την θέση του Ρομπέρτο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Την πρώτη… γεύση από τη νέα του ομάδα πήρε ο Φελίπε Πάρντο. 

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης