Το… τέλειωσε η Ρεάλ!

Το… τέλειωσε η Ρεάλ!

Αλώνοντας για δεύτερη φορά την έδρα της Βαλένθια με σκορ 90-84, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το 3-1 και πέρασε πανηγυρικά στους τελικούς της φετινής ACB

Το… τέλειωσε η Ρεάλ!
Τι κι αν η Βαλένθια της… έσπασε την έδρα την προηγούμενη εβδομάδα; 

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε δεύτερο μπρέικ στο «σπίτι» των νυχτερίδων και με 90-84 πέρασε στους τελικούς της ACB, όπου θα διεκδικήσει την επιστροφή της και στον ισπανικό θρόνο. Εκεί θα την περιμένει μία εκ των Μπαρτσελόνα-Μάλαγα (προηγούμενοι 2-1 οι Καταλανοί, το τέταρτο παιχνίδι την Παρασκευή). 

Κλείσιμο
Μετά από ένα «ισοδύναμο» πρώτο μέρος, στην επανάληψη η βασίλισσα έκανε το… γνωστό επιθετικό παιχνίδι της και απ’ το 25’ κι έπειτα… άφησε «σκόνη» μην νιώθοντας κανένα άγχος στο τέλος του ματς και φτάνοντας σχετικά εύκολα στο 3-1 και την πρόκριση. 

Για τους νικητές, που είχαν πλουραλισμό στην επίθεση από 12 πόντους είχαν οι Ρούντι, Νοτσιόνι και Ρέγες, ενώ από 10 πρόσθεσαν οι Γιουλ και Αγιόν (και 9 ριμπάουντ). 

Από πλευράς ηττημένων, πάλεψε περισσότερο από όλους ο Ντούμπλιεβις που… άγγιξε το double double με 24 πόντους κι 8 «σκουπίδια», ενώ 14 και 13 είχαν οι Λούτσιτς και Βίβες αντίστοιχα. 

Τα δεκάλεπτα: 22-24, 49-47, 66-72, 84-90 

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης