Μανωλόπουλος: «Πετύχαμε τους στόχους μας»

Μανωλόπουλος: «Πετύχαμε τους στόχους μας»

Ικανοποιημένος απ’ την εικόνα των παικτών του Παναθηναϊκού και της διάθεσης που έβγαλαν με τον Κολοσσό Ρόδου εμφανίστηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος περιμένει διαφορετικό παιχνίδι το Σάββατο

Μανωλόπουλος: «Πετύχαμε τους στόχους μας»
Πολλά απ’ αυτά που δουλεύουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγαίνουν και στο παρκέ, όπως τόνισε ο ικανοποιημένος Σωτήρης Μανωλόπουλος. 

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά. Ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα με τακτική στο παιχνίδι του και καλό προπονητή. Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς για να κάνουμε βήματα μπροστά. Είχαμε βάλει στόχους και τους πετύχαμε. Στο πρώτο μέρος είμαι ευχαριστημένος. Στο δεύτερο ο Κολοσσός βρήκε λύσεις και μας δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα. Το Σάββατο έχουμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας». 

Κλείσιμο
Απ’ την πλευρά των παικτών, ο Γιάνις Μπλουμς τόνισε: «Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Ελέγξαμε όλο το παιχνίδι. Είχαμε και κάποια άσχημα σημεία, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Να παίζουμε καλά για 40 λεπτά και όχι για 35. Θα χρειαστεί να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου μας και είναι σίγουρο ότι ο Κολοσσός θα παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα».  

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης