Φύσα, ρούφα, τράβα τόνε… ο Στέρλινγκ!

Φύσα, ρούφα, τράβα τόνε… ο Στέρλινγκ!

Νέο «σκάνδαλο» με πρωταγωνιστή τον άσο της Λίβερπουλ, που μετά από τις φωτογραφίες του με ναργιλέ, βιντεοσκοπήθηκε να εισπνέει το «αέριο του γέλιου»

Φύσα, ρούφα, τράβα τόνε… ο Στέρλινγκ!
Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη φωτογραφίας, που τον παρουσίαζε να κάνει ναργιλέ, ο Ραχίμ Στέρλινγκ έρχεται να απασχολήσει ξανά τα βρετανικά ταμπλόιντ με τα καμώματά του. 

Η Sun στο σημερινό της φύλλο δημοσιεύει φωτογραφίες του 20χρονου μεσοεπιθετικού της Λίβερπουλ να εισπνέει το αποκαλούμενο «αέριο του γέλιου». Όπως αναφέρει, το βίντεο που έχει στην κατοχή της δείχνει τον νεαρό Άγγλο διεθνή να εισπνέει το νιτρώδες οξείδιο, να… χαζογελά και εμφανώς ζαλισμένος, αφού πρώτα ζητά να πάρει άλλη μια «τζούρα», στη συνέχεια να καταρρέει. 

Κλείσιμο


Το συγκεκριμένο αέριο, που κυκλοφορεί σε μπαλόνια, θεωρείται πολύ επικίνδυνο για την υγεία, καθώς μπορεί να προκαλέσει από παραισθήσεις και ακράτεια, μέχρι εγκεφαλική βλάβη ή καρδιακές παθήσεις. 

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έχει βρεθεί στο επίκεντρο, εσχάτως, μετά την άρνησή του να επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Λίβερπουλ που του πρόσφερε 100.000 λίρες εβδομαδιαίως. Χθες, πάντως, άνοιξε το δρόμο για τη νίκη επί της Νιούκαστλ σκοράροντας στο 7’. 


Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης