Μέσι και… πρώτη θέση (video)

Μέσι και… πρώτη θέση (video)

Σιγά που θα άφηνε το «δώρο» της Μπιλμπάο… Η Μπαρτσελόνα σάρωσε 6-1 τη Ράγιο με χατ-τρικ του Λιονέλ Μέσι και σκαρφάλωσε στην κορυφή αφήνοντας τη Ρεάλ να βλέπει την πλάτη της λίγο πριν το «κλάσικο»

Μέσι και… πρώτη θέση (video)
Διόλου ακατάδεκτη δεν ήταν η Μπαρτσελόνα στο «δώρο» του παλιόφιλου Ερνέστο Βαλβέρδε. Συντρίβοντας με 6-1 τη Ράγιο Βαγεκάνο στο «Καμπ Νου» παρά την απουσία του τιμωρημένου Νεϊμάρ εκμεταλλεύτηκε τη χθεσινή ήττα της Ρεάλ στο Μπιλμπάο και στρογγυλοκάθισε στην κορυφή της βαθμολογίας δύο εβδομάδες προτού υποδεχτεί η ίδια τη «βασίλισσα». 

Ο ανεβασμένος Λουίς Σουάρες φρόντισε να διώξει νωρίς το άγχος πλασάροντας εξαιρετικά στο 6’ μετά από ασίστ του Τσάβι. Στο 49’ ο Τζόρντι Άλμπα έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι για να τη σπρώξει στα δίχτυα στην επαναφορά ο Ζεράρ Πικέ, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Λιονέλ Μέσι. Στο 56’ με διπλά εκτελεσμένο πέναλτι (απέκρουσε το πρώτο ο Κρίστιαν Άλβαρες), στο 63’ προ κενής εστίας και στο 68’ με πανέμορφη ατομική προσπάθεια έκανε χατ-τρικ κι έπιασε στην κορυφή των σκόρερ με 30 γκολ τον εσχάτως άσφαιρο Κριστιάνο Ρονάλντο, προτού στο 91’ σερβίρει στον Σουάρες για το τελικό 6-1. 

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης