Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νορβηγός διεθνής μπακ τόνισε στο συνδρομητικό κανάλι: «Ξεκινήσαμε το ματς με καλό συναίσθημα. Αρχίσαμε καλά και υπάρχουν θετικά πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε. Μετά ήρθε η απογοήτευση για τα γκολ που δεχθήκαμε αλλά και επειδή η ομάδα μπορεί να πάει πολύ καλύτερα. Είχαμε αρχικά και ρυθμό και καλή πάσα και μπορούσαμε να πάρουμε το προβάδισμα. Πρέπει τώρα να δουλέψουμε τα αρνητικά στοιχεία που είχαμε στο Β' μέρος. Θα ήταν κομβικής σημασίας για εμάς εάν έμπαινε το γκολ και γινόταν το 2-1. Μιλώντας μετά με τον Κώστα μου είπε πως δεν ήταν επιθετικό φάουλ. Πως η επαφή του με τον αντίπαλο ήταν από μικρή έως ανύπαρκτη. Αυτήν την αίσθηση έχω και εγώ. Είναι δύσκολα τα πράγματα επειδή χάσαμε 2-0. Ακόμα και έτσι που δυσκόλεψε το έργο μας πιστεύουμε στην ανατροπή. Είμαστε καλή ομάδα και θα δώσουμε ότι έχουμε για να προκριθούμε».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.