Λαφαγέτ: «Έτσι νικάμε τον οποιονδήποτε»

Λαφαγέτ: «Έτσι νικάμε τον οποιονδήποτε»

Ο Ολυμπιακός που θριάμβευσε επί της ΤΣΣΚΑ είναι ικανός να φτάσει πολύ ψηλά, όπως δήλωσε στο www.sport-fm.gr ο Όλιβερ Λαφαγέτ. Τι δηλώνει για το «όπλο» της άμυνας, την άνοδό του και τον Χάινς

Λαφαγέτ: «Έτσι νικάμε τον οποιονδήποτε»
Η εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί οδηγό για τον Ολυμπιακό προκειμένου να φτάσει ψηλά στη φετινή Ευρωλίγκα, όπως δήλωσε στο www.sport-fm.gr ο Όλιβερ Λαφαγέτ. Ο Αμερικανός γκαρντ, που είχε μεγάλη συμβολή στη νίκη, στάθηκε στο αμυντικό «μέταλλο» της ομάδας, τη δική του αγωνιστική άνοδο, τη βοήθεια του κόσμου, αλλά και την αποθέωση στο πρόσωπο του παλιόφιλου Κάιλ Χάινς. 

Αναλυτικά, ο Όλιβερ Λαφαγέτ μίλησε στο www.sport-fm.gr και στον Νίκο Ζέρβα, για: 

Κλείσιμο
-τη νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Ήταν ένα πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Κάναμε όλα όσα είχαμε σχεδιάσει στις προπονήσεις και με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν συγκεντρωμένοι. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ που μας έδωσαν στο τρίτο δεκάλεπτο σημαντικό προβάδισμα το οποίο και διατηρήσαμε. Είχαμε πνεύμα νικητή, πιστέψαμε στις δυνατότητές μας και τα καταφέραμε». 

-το ποιο ήταν το «κλειδί» για να ηττηθεί για πρώτη φορά φέτος στην Ευρωλίγκα η ρωσική ομάδα:«Αναμφίβολα η άμυνά μας με τα δυναμικά hedge out και τις επιτυχημένες παγίδες που εφαρμόσαμε στους χειριστές τους ήταν το κύριο χαρακτηριστικό. Ήμασταν όμως συγκεντρωμένοι σε πολύ μεγάλο βαθμό και στην επίθεση. Μας βοήθησε πολύ ο τρόπος που μας ανέλυε το παιχνίδι του αντιπάλου ο κόουτς Σφαιρόπουλος, ο οποίος μας ηρέμησε πολύ στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Μας ζήτησε να σκεφτόμαστε ακόμα περισσότερο τη κάθε μας κίνηση και να λειτουργήσουμε ομαδικά. Όταν το κάνουμε αυτό, μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε και έτσι ήρθε αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα».  

Διαβάστε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης