Από τώρα Πλέγας στον Ολυμπιακό

Από τώρα Πλέγας στον Ολυμπιακό

Αν και η αρχική συμφωνία έκανε λόγο για ένταξη του Κώστα Πλέγα από την Παναχαϊκή στον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι, εντούτοις η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί άμεσα, τον Ιανουάριο

Από τώρα Πλέγας στον Ολυμπιακό
Έξι μήνες νωρίτερα θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό ο Κώστας Πλέγας! Το καλοκαίρι οι ερυθρόλευκοι είχαν αποκτήσει το μεγάλο ταλέντο της Παναχαϊκής (μετά και την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα σε Κούγια-Αλαφούζο), αφήνοντάς τον στους Πατρινούς για μια σεζόν ως δανεικό. 

Ωστόσο, όπως αναφέρει το sportfmpatras.gr, ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα ανήκει και ουσιαστικά στο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδας απ’ το νέο έτος, κάνοντας ακόμα πιο νωρίς το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. 

Κλείσιμο
Ο 17χρονος είχε «ξεπεταχθεί» με τους «κοκκινόμαυρους» πέρσι (έχοντας 18 συμμετοχές), ενώ φέτος μετράει 5 στη Football League. Πλέον, όπως αναφέρει και το τοπικό Μέσο της Πάτρας, ο «μικρός» θα ανηφορίσει στο Ρέντη με το... καλημέρα του 2015 για να ξεκινήσει προπονήσεις με τους Πειραιώτες και να πείσει πως σιγά-σιγά μπορεί να αποτελέσει κομμάτι της πρώτης ομάδας!  

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης