ΠΑΟ: Μικροεκπλήξεις από Αναστασίου

ΠΑΟ: Μικροεκπλήξεις από Αναστασίου

Χωρίς τους Κουτρουμπή και Μπούι, που ήταν βασικοί κόντρα στην Εστορίλ, θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανθρακικό την Κυριακή. Αποκατάσταση για Μπαϊράμι. Στην αποστολή ο Μπούρμπος.

ΠΑΟ: Μικροεκπλήξεις από Αναστασίου
Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τους Γιώργο Κουτρουμπή και Ουασίμ Μπούι για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (14/12, 19:30), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής τη Super League. 

O 23χρονος αμυντικός και ο 22χρονος χαφ ήταν βασικοί στο ματς της Πέμπτης με την Εστορίλ για την 6η αγωνιστική του Europa League, όπου ο Παναθηναϊκός έφερε 1-1. Μάλιστα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν αντέδρασε σωστά στη φάση, όπου η πορτογαλική ομάδα ισοφάρισε. Εκτός αποστολής έμεινε ο Εμίρ Μπαϊράμι, που έκανε αποκατάσταση. Αντιθέτως, είναι εντός ο Χρήστος Μπούρμπο που έγινε αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμού, στο 28’ του παιχνιδιού με την Εστορίλ. 

Κλείσιμο
Στην αποστολή είναι οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Μέντες, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Καρέλης και Πέτριτς.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης