Πλατανιάς - Νίκη Βόλου 3-1 (Τελικό)

Πλατανιάς - Νίκη Βόλου 3-1 (Τελικό)

Ο Πλατανιάς επέστρεψε στα γκολ, ενώ δεν είχε… κουνήσει αντίπαλα δίχτυα για έξι ματς, επικρατώντας 3-1 της Νίκης Βόλου που έπαιξε σχεδόν από την αρχή με δέκα. Έχασαν πέναλτι στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι

Πλατανιάς - Νίκη Βόλου 3-1 (Τελικό)
«Ξεμπούκωσε» ο Πλατανιάς, καθώς όχι μόνο σκόραρε μετά από πολύ καιρό στο πρωτάθλημα (δεν είχε σημειώσει γκολ στα τελευταία έξι του ματς), αλλά το έκανε τρεις φορές επί της Νίκης Βόλου για την 14η αγωνιστική της Super League. 

Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν από το 5’ οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο Ταίρης που ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια ανέτρεψε τον Τόρες εντός της περιοχής. Ωστόσο, ο Ναζλίδης δεν ευστόχησε στο πέναλτι, με τον νεοεισελθόντα Δήμιζα να γίνεται ήρωας εκείνη τη στιγμή. 

Κλείσιμο
Ο επιθετικός των γηπεδούχων τα κατάφερε επτά λεπτά αργότερα και ο Γκόμες σκόραρε δις (45’+3, 53’), «καθαρίζοντας» για την ομάδα του. Το γκολ της τιμής πέτυχε με πολύ ωραίο τρόπο στο 73’ ο Σκούρτης.

Στην τελευταία θέση παραμένει η ομάδα της Μαγνησίας, που προερχόταν από το 2-0 επί της Καλλονής.

Το ματς 

Πέραν των βαθμών που έψαχνε ο Πλατανιάς πριν την αναμέτρηση, «καιγόταν» και για ένα γκολ, καθώς είχαν «μπουκώσει». Αυτό το… φράγμα έσπασε και σχετικά γρήγορα. Φάνηκε ότι θα γίνει πολύ γρήγορα, καθώς ο Τόρες ανατράπηκε από τον Ταίρη στο 5’ και δικαιολογημένα αντίκρισε την κόκκινη ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων και ο Δήμιζας πήρε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια και θυσιάστηκε ο Νικλητσιώτης. 

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης