LIVE: SKODA Ξάνθη - ΠΑΟΚ 4-2 (τελικό)

LIVE: SKODA Ξάνθη - ΠΑΟΚ 4-2 (τελικό)

Ο Κλέιτον το τρίτο γκολ για τους Ακρίτες στο 76΄- Ο Λουσέρο στο 46' είχε δώσει ξανά το προβάδισμα στην Ξάνθη μετά την ισοφάριση του Αθανασιάδη στο 38' για τους Θεσσαλονικείς - Το σκορ είχε ανοίξει ο Καπετάνος στο 8' - Μείωσε στο 82' ο Μακ

LIVE: SKODA Ξάνθη - ΠΑΟΚ 4-2 (τελικό)
Μετά το τεράστιο διπλό στο Καραϊσκάκη την περασμένη Τετάρτη ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να ξεφύγει στο +7 από τον Ολυμπιακό, ο οποίος χθες αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο φαληρικό γήπεδο. 

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν την Skoda στην Ξάνθη, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο στην πορεία που κάνει για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος (15:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Κλείσιμο
Στο πλευρό της η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη θα έχει τον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, και περισσότερους από 2.000 οπαδούς που θα στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του. 

Ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε να κρατήσει στον πάγκο τον Σαλπιγγίδη στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια στο πρώτο χρονικά ματς από το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας. 

Αναλυτικά οι επιλογές του προπονητή του Δικεφάλου: 

Γλύκος, Ρατς, Τζιόλης,Βίτορ, Κίτσιου, Κάτσε, Γκολάσα, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Αθανασιάδης 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Μακ, Μάρτενς, Σαλπιγγίδης, Ποζατζίδης, Πουγγούρας, Σαββίδης και Σπυρόπουλος. Εκτός έμειναν οι Τζαβέλλας και Μαντούρο. 

Προϊστορία 

Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα είναι ο απολογισμός του ΠΑΟΚ στην έδρα της Ξάνθης στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις. Η τελευταία φορά που είχαν χάσει οι Θεσσαλονικείς ήταν τον Σεπτέμβριο του 2010, με σκορ 1-0. 


05/01/14 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-2 
22/09/12 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3 
08/01/12 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-0 
26/09/10 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-0 
27/02/10 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3 

Παρακολουθείστε live την αναμέτρηση στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης