UFC: Έλεγχος και στο… ντύσιμο, «δικτατορία» στις πληρωμές
Νέα επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε το UFC απέναντι στους μαχητές του υπογράφοντας εξαετές συμβόλαιο με τη Reebok.
Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών θα αναλάβει αποκλειστικά το ντύσιμο των μελών του ρόστερ του κορυφαίου promotion μικτών πολεμικών τεχνών, από τις φόρμες μέχρι σχεδιασμένες φανέλες. Όπως είναι γνωστό εδώ και μήνες, το UFC θέλει συγκεκριμένες εμφανίσεις, ώστε να ελέγχει απόλυτα τα λεφτά, που έρχονται από τους σπόνσορες του εκάστοτε μαχητή. Παράλληλα μπορεί να εκμεταλλευτεί πλέον κατά 100% την εμπορική αξία κάθε αθλητή, όπως πράττει η κάθε αθλητική ομάδα με τους παίκτες της
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.