Να κρατήσει τον Κεντίρα στην Ρεάλ μέχρι το τέλος της σεζόν, θέλει ο Αντσελότι, που δήλωσε έτοιμος να ρισκάρει να τον χάσει ελεύθερο το το καλοκαίρι
Μπορεί να είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, όμως σύμφωνα με τον Αντσελότι, ο Κεντίρα θα μείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στην Ρεάλ. Το συμβόλαιο του Γερμανού μέσου εκπνέει τον Ιούνιο και ακόμα δεν έχει ανανεωθεί, όμως η «βασίλισσα» δεν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει τον Γενάρη και θα ρισκάρει να τον χάσει στο τέλος της σεζόν τζάμπα.
Όπως τόνισε ο Καρλίτο «έχουμε μέχρι το καλοκαίρι να τον πείσουμε να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Αν όμως δε θέλει, τότε θα φύγει στο τέλος της σεζόν», με τον τεχνικό της Ρεάλ να βάζει τέλος στις φήμες. Έτσι, η Μίλαν και οι υπόλοιποι μνηστήρες θα... μείνουν με την όρεξη προς το παρόν και θα περιμένουν αρκετά μέχρι να υπάρξουν εξελίξεις.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ