Αναχώρησε για ΗΠΑ ο Ολυμπιακός

Αναχώρησε για ΗΠΑ ο Ολυμπιακός

Για τις ΗΠΑ όπου θα λάβει μέρος στο στο International Champions Cup αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (21/7) ο Ολυμπιακός.

Αναχώρησε για ΗΠΑ ο Ολυμπιακός
Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» συγκεντρώθηκε το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Με ενδιάμεσο σταθμό το Μιλάνο θα πάει στη Νέα Υόρκη, από όπου θα μεταβεί οδικώς στο Νιού Τζέρσεϊ για να εγκατασταθεί.

Παίκτες και προπονητικό τιμ εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι στο αεροδρόμιο κι ανυπόμονοι για τις σπουδαίες αναμετρήσεις που τους περιμένουν! Άλλωστε, όπως παραδέχθηκε και ο Μίτσελ, οι αναμετρήσεις με αντιπάλους όπως οι Λίβερπουλ, Μίλαν και Μάντσεστερ Σίτι είναι ο ιδανικός τρόπος για να συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας.

Κλείσιμο
«Αυτός είναι ο στόχος, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να συνεχίσουμε να παίζουμε αγώνες απέναντι σε σημαντικές ομάδες και να μαθαίνουμε», δήλωσε αρχικά ο Μίτσελ και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις νέες, σημαντικές προσθήκες που περιμένει: «Περιμένουμε να διεκπεραιωθούν κάποιες υποθέσεις μέσα στις επόμενες ημέρες και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα έχουμε κάποια νέα πρόσωπα κοντά μας στην Αμερική».

Όσον αφορά την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη και την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου του ρόστερ, σχολίασε: «Μου αρέσουν οι καλοί ποδοσφαιριστές. Τον Φορτούνη τον παρακολουθούμε εδώ και κάποιο διάστημα, καθυστέρησαν λίγο οι διαπραγματεύσεις, αλλά σήμερα περνάει τις ιατρικές εξετάσεις κι ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μας βοηθήσει μέσα στη χρονιά».

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης