Ολοκλήρωσε το «θαύμα» του ο Βαλβέρδε!

Ολοκλήρωσε το «θαύμα» του ο Βαλβέρδε!

Περήφανος για το δημιούργημά του μπορεί να είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε! Η Μπιλμπάο πέρασε… αέρα με σκορ 3-0 κόντρα στη Βαγεκάνο και του χρόνου θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον ίδιο του τον πατέρα!
Ολοκλήρωσε το «θαύμα» του ο Βαλβέρδε!
Αν κι έχει να δώσει ακόμα δύο αγώνες, η σεζόν… ολοκληρώθηκε ήδη για την Μπιλμπάο! Και με τον πλέον θριαμβευτικό τρόπο! 

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε 3-0 της Βαγεκάνο και εξασφάλισε και μαθηματικά την έξοδό της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά μετά την περίοδο 1998-99. 

Κλείσιμο
Το δημιούργημα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να σταματήσει την εκπληκτική φετινή πορεία του στο «Βαγέκας»! Ήδη απ’ το πρώτο μέρος τα πάντα είχαν… τελειώσει, αφού ο Ντε Μάρκος στο 30’ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους Βάσκους κι ενώ δέκα λεπτά νωρίτερα ο συμπαίκτης του, Σαν Χοσέ είχε ανοίξει το σκορ. Τον επίλογο και το… πάρτι στις εξέδρες απ’ τους φίλους των φιλοξενούμενων έγραψε ο Ερέρα στο 74’. 

Οι μεγάλοι νικητές ανέβηκαν στους 68 βαθμούς, με την Σεββίλη να είναι στην πέμπτη θέση με 59. Ακόμα κι αν οι Ανδαλουσιάνοι κάνουν το 3x3 και η Μπιλμπάο χάσει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της, πάλι δεν προλαβαίνουν αφού στην ισοβαθμία υστερούν! 



Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης