Το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο… κυρίως πιάτο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με τους αγώνες σε Γιάννενα, Νέα Σμύρνη και Χανιά να έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.
Ιδιαίτερο είναι το αποψινό παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, στη δεύτερη μέρα της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Από τη μία οι «κίτρινοι» θέλουν τη νίκη με την οποία θα συνεχίσουν να ελπίζουν για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει το «τρίποντο» με το οποίο θα επιστρέψει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ενδιαφέρον θεωρείται και το παιχνίδι στα Γιάννενα, όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον τοπικό ΠΑΣ. Οι Ηπειρώτες διεκδικούν την έκτη θέση, ενώ οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί των νικών και των καλών εμφανίσεων.
Στην Τρίπολη, ο Αστέρας θέλει και εκείνος το «τρίποντο» κόντρα στον Εργοτέλη για να μη χάσει την επαφή του με τις υπόλοιπες ομάδες εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα