ΠΑΟ: Αγώνα για την αδειοδότηση από την UEFA

ΠΑΟ: Αγώνα για την αδειοδότηση από την UEFA

Ο Γιάννης  Αλαφούζος προσκάλεσε τον Πλατινί να παρακολουθήσει το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Αθήνα

ΠΑΟ: Αγώνα για την αδειοδότηση από την UEFA
Στη Νιόν της Ελβετίας βρέθηκε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ, Γιάννης Αλαφούζος και η   νομική σύμβουλος  Αθηνά Μπαλωμένου  και  συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της UEFA  Μισέλ Πλατινί και τον γενικό γραμματέα Τζιάνι Ινφαντίνο. 

Η συνάντηση  έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν  τα θέματα της αδειοδότησης, με  τα μηνύματα  είναι πολύ θετικά.  Ο πρόεδρος του ΠΑΟ  έδωσε βάρος στην προσπάθεια που γίνεται για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας. 

Ο Γιάννης  Αλαφούζος προσκάλεσε τον Πλατινί να παρακολουθήσει το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, είτε αυτό είναι για το Τσάμπιονς Λιγκ είτε για το Γιουρόπα Λιγκ.

Στον Παναθηναϊκό και χθες επαναλάμβαναν, ότι «τα διάφορα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας εδώ και ημέρες και αφορούν τη μη αδειοδότηση της ομάδας είναι κακόβουλα και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης