Στη Νιόν της Ελβετίας βρέθηκε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ, Γιάννης Αλαφούζος και η νομική σύμβουλος Αθηνά Μπαλωμένου και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί και τον γενικό γραμματέα Τζιάνι Ινφαντίνο.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν τα θέματα της αδειοδότησης, με τα μηνύματα είναι πολύ θετικά. Ο πρόεδρος του ΠΑΟ έδωσε βάρος στην προσπάθεια που γίνεται για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας.
Ο Γιάννης Αλαφούζος προσκάλεσε τον Πλατινί να παρακολουθήσει το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, είτε αυτό είναι για το Τσάμπιονς Λιγκ είτε για το Γιουρόπα Λιγκ.
Στον Παναθηναϊκό και χθες επαναλάμβαναν, ότι «τα διάφορα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας εδώ και ημέρες και αφορούν τη μη αδειοδότηση της ομάδας είναι κακόβουλα και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;