Τα είπαν Μαρινάκης–Μίτσελ στο Γ.Καραϊσκάκης

Τα είπαν Μαρινάκης–Μίτσελ στο Γ.Καραϊσκάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησαν για τα περισσότερα θέματα που αφορούν την ομάδα, και κυρίως για τα παιχνίδια που έρχονται κόντρα σε ΠΑΟΚ και Γιουνάϊτεντ

Τα είπαν Μαρινάκης–Μίτσελ στο Γ.Καραϊσκάκης
Το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με τη Νότια Κορέα ήταν η αφορμή να βρεθούν από κοντά στην σουίτα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μίτσελ. Σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησαν για τα περισσότερα θέματα που αφορούν την ομάδα, και κυρίως για τα παιχνίδια που έρχονται κόντρα σε ΠΑΟΚ, τη Γιουνάϊτεντ και οι διπλές αναμετρήσεις και πάλι με το δικέφαλο του Βορρά στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Το κλίμα ήταν πολύ καλό αφού ο Ολυμπιακός φέτος κάνει μια δυνατή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο.  

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος ο Μίτσελ αντιμετωπίζει προβλήματα. Δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Σαβιόλα και Ολαϊτάν, πολύ δύσκολα μπορεί να υπολογίζει στον Μαρκάνο και περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν οι διεθνείς. Οι Πέρες, Βαλντές, Κάμπελ επιστρέφουν αύριο.

Κλείσιμο
Στην άμυνα οι Παπάζογλου και Μπονγκ θα δώσουν ανάσες όπως και οι Μασάντο, Σάμαρης στα μαζί με τον Ιμπαγάσα. Ο Φουστέρ θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ενώ όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα πάει στην Τούμπα με βασικό φορ τον Μάρκο Σκέποβιτς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης