Μπαρτζώκας: «Μένουμε ως έχουμε»

Μπαρτζώκας: «Μένουμε ως έχουμε»

Ως έχει μένει το ρόστερ του Ολυμπιακού, όπως ξεκαθάρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Εφές για την Ευρωλίγκα. «Είναι βελτιωμένη», το σχόλιο για την τουρκική ομάδα.

Μπαρτζώκας: «Μένουμε ως έχουμε»
Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Ολυμπιακό να ψάχνει για παίκτη ώστε να ενισχυθεί μεταγραφικά, προχώρησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (13/2) αγώνα με την Αναντολού Εφές για την 6η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. «Αυτή την εποχή, κάποιες ομάδες και οι εκπρόσωποί τους, προσπαθούν να κάνουν… δουλειές» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι το ρόστερ θα μείνει ως έχει.

Για το παιχνίδι με την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Μετά από δυο σερί νίκες η Εφές δεν αποτελεί τον φτωχό συγγενή του γκρουπ. Έχει πιθανότητες και θα τις διεκδικήσει. Είναι μία ομάδα πιο ακριβή από εμάς, παίζει χωρίς πίεση στην Ευρωλίγκα και αυτό την κάνει πιο δυνατή. Έχει ποιότητα στο ρόστερ, από τότε που πήγε ο κ. Αγγέλου έχει βελτιωθεί, με καλύτερη αμυντική προσήλωση και φαίνεται σε πολλά κομμάτια της στατιστικής. Αυτό για να πας καλά στην Ευρωλίγκα είναι αναγκαίο. Ο κ. Αγγέλου έχει κάνει κάποιες αλλαγές, περιόρισε τους Χόπσον και Ερντέν, χρησιμοποιεί περισσότερο τους Μπαλμπάι και Γκονλούμ. Έχει πιο μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι της και όταν δεν της πηγαίνει κάτι καλά, δεν τα παρατάει όπως παλιά. Επιμένει και διεκδικεί κάνοντας ανατροπές.

Κλείσιμο
Αγωνιστικά, πάει σε πιο λίγες κατοχές στην επίθεση και προσπαθεί να παίξει άμυνα χωρίς να έχει πολλούς καλούς αμυντικά περιφερειακούς. Εμείς βρισκόμαστε σε άνοδο. Σε αυτό μας βοηθούν οι επιπλέον λύσεις στην προπόνηση. Δυστυχώς έχουμε πρόβλημα με τον Πρίτντεζη. Θα προσπαθήσει να προπονηθεί έστω και λίγο για να παίξει. Δεν είναι σε κατάσταση απόλυτης ετοιμότητας ιατρικά, αλά ήρθε εδώ και θέλει να παίξει. Για μας είναι πολύ σημαντικό αυτό».


Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης