LIVE: Παναθηναϊκός - Αρμάνι (73-57, τελικό)

LIVE: Παναθηναϊκός - Αρμάνι (73-57, τελικό)

Ο νταμπλούχος Ελλάδας κάνει απόψε πρεμιέρα στο δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας (21:30, NovaSports3), φιλοξενώντας την Αρμάνι Mιλάνο και θέλει να της ράψει... κοστούμι!

LIVE: Παναθηναϊκός - Αρμάνι (73-57, τελικό)
Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έρχεται με φόρα από το 2013 και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί της υποχρεώσεις της το 2014. Οι πράσινοι υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την Εμπόριο Αρμάνι για την πρεμιέρα του Top 16 και στο μυαλό του τριφυλλιού είναι μόνο η νίκη.

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση από το live του sport-fm.gr
Κλείσιμο

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Top-16, δίνει την δυνατότητα στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη για ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πολύ δύσκολο γκρουπ του ''τριφυλλιού''. Και για να γίνει αυτό το… πολύ καλό ξεκίνημα θα πρέπει απόψε ο Παναθηναϊκός, κόντρα στους Ιταλούς του Λούκα Μπιάνκι, να αγωνιστεί στο επίπεδο των τελευταίων ματς που έχει παίξει και να μπορέσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, μπαίνοντας... με το δεξί στην φάση των 16 καλύτερων ομάδων της διοργάνωσης.

Απουσίες πλέον δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Οι ''πράσινοι'' θέλουν να αφήσουν πίσω τους την πρώτη φάση της Ευρωλίγκα και να θέσουν από νωρίς τις βάσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Αρμάνι απέκτησε τον Ντάνιελ Χάκετ από τη Σιένα, αλλά δεν έχει στη διάθεση της τον τραυματία σέντερ Σαμάρντο Σάμιουελς και πιθανώς τον φόργουορντ Ντέιβιντ Μος.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γκαρθία Ορτίθ (Ισπανία), Τσμίκιεβιτς (Πολωνία) και Λάτισεβς (Λετονία).  




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης