Πλησιάζει στον Ατρόμητο ο Σουμπίνιο

Πλησιάζει στον Ατρόμητο ο Σουμπίνιο

Ακόμα και χρήματα θα χαρίσει στη νυν του ομάδα ο Σουμπίνιο, ώστε να μείνει ελεύθερος για να υπογράψει στον Ατρόμητο, με τον οποίο έχει συμφωνήσει

Πλησιάζει στον Ατρόμητο ο Σουμπίνιο
Όλο και πιο πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Σουμπίνιο να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ατρόμητου. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είχε δείξει εδώ και μέρες τις προθέσεις του να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Περιστεριωτών και η τελευταία του κίνηση αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο. Ο 27χρονος παίκτης είναι διατεθειμένος να χαρίσει 250.000 ευρώ στην Καραμπάκ για να μείνει ελεύθερος.

Ο Ατρόμητος έχει μιλήσει με τον παίκτη και υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για συμβόλαιο 1,5 χρόνου και αν πάνε όλα καλά και αποδεσμευτεί ο Σουμπίνιο από τον σύλλογο του Αζερμπαϊτζάν, θα επισημοποιηθεί. Ο έμπειρος μέσος έλειψε σχεδόν έξι μήνες από την ομάδα, καθώς μετά το τέλος της περασμένης σεζόν, όταν και έληξε ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό και έλυσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» και αποκτήθηκε από τους Αζέρους.

Κλείσιμο
Να συνεργαστεί ξανά με τον Σωκράτη Φυτανίδη θέλει ο Γιώργος Δώνης. Σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος αναζητεί στόπερ, έχει βάλει ως στόχο την απόκτηση του 29χρονου παίκτη, με τον οποίο είχε συνυπάρξει στους «μπλε».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης