Το βαρύ κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την ήττα απ’ τον Αγροτικό Αστέρα και τον αποκλεισμό απ’ το κύπελλο Γ’ Εθνικής αποτυπώθηκε στις δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα.
Ο τεχνικός της «Ένωσης» δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το τελικό αποτέλεσμα, κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου για όλους όσους φορούν την φανέλα.
«Και να κερδίζαμε τα ίδια θα έλεγα, κάναμε μια τραγική εμφάνιση, αν μπορούσα να αλλάξω την ομάδα όλη θα την άλλαζα. Ψάχνω να βρω έστω και έναν που να έκανε ότι είπαμε. Είχα προειδοποιήσει όλη την βδομάδα για την επικινδυνότητα του παιχνιδιού και αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα, ότι δεν εισακούστηκα. Την στιγμή αυτή αισθάνομαι ντροπή όπως όλος ο κόσμος της ΑΕΚ. Θα πρέπει οι πάντες να αναλογιστούν την φανέλα που φοράνε».
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.