Στην νευρικότητα του Ολυμπιακού και τα πολλά χαμένα ριμπάουντ στάθηκε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων στις δηλώσεις του μετά την ήττα απ’ τον ΚΑΟΔ
Στην πεσμένη ψυχολογία του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα απ’ τον ΚΑΟΔ, χωρίς να ψάχνει δικαιολογίες στις απουσίες.
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως πρέπει να αναζητηθεί τι φταίει για τις δύο συνεχόμενες ήττες σε κύπελλο και πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για επιστροφή στις νίκες.
«Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ και τον κόουτς, έκαναν καλή εμφάνιση, είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και πήραν μια δίκαιη νίκη. Εμείς ήμασταν αδικαιολόγητα νευρικοί, είχαμε εμφανώς ψυχολογικό πρόβλημα, χάσαμε τα ριμπάουντ ξανά, δεν πηγαίναμε στις διεκδικήσεις, δεν είχαμε τρεξίματα και όσο περνούσε η ώρα ο ΚΑΟΔ έπαιρνε αυτοπεποίθηση και έφτασε σε μια δίκαιη νίκη.
Δεν είχαμε κάνει ήττα μέχρι πριν μια εβδομάδα και τώρα κάναμε δύο σερί. Σίγουρα η πρώτη ήττα επηρέασε τη δεύτερη. Πρέπει τώρα να δουλέψουμε, να δούμε τι δεν κάνουμε καλά αυτό το διάστημα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να επιστρέψουμε στις νίκες.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.