Σπανούλης: «Σπίτι μου ο Ολυμπιακός»

Σπανούλης: «Σπίτι μου ο Ολυμπιακός»

«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να φύγω από τον Ολυμπιακό μετά από όσα πετύχαμε την τελευταία διετία», δηλώνει σε συνέντευξή του στην Ευρωλίγκα ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ αποθεώνει τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Σπανούλης: «Σπίτι μου ο Ολυμπιακός»
Αδύνατο ήταν για τον Βασίλη Σπανούλη να φύγει από τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας. Ο 31χρονος γκαρντ τόνισε πως είναι ευτυχής για την απόφαση που πήρε, μίλησε για την πρόκληση του three-peat, αποθέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε στους παίκτες που έφυγαν κι αυτούς που ήρθαν, ενώ… απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει και τέταρτο παιδί.

Αναλυτικά, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για:

-την κατάκτηση του Διηπειρωτικού: «Ήταν μία σπουδαία εμπειρία και μια μεγάλη στιγμή για το σύλλογο. Μας έλειπε αυτό το τρόπαιο και είναι πολύ σημαντικό πως πλέον το έχουμε. Για να παίξεις σε αυτό το θεσμό πρέπει να είσαι πρωταθλητής Ευρώπης, άρα αξίζαμε που ήμασταν εκεί».
Κλείσιμο

-την ανανέωση στο ρόστερ του Ολυμπιακού: «Κάποιοι παίκτες δεν έφυγαν επειδή το ήθελε η ομάδα, αλλά επειδή το ήθελαν οι ίδιοι. Είναι μία νέα σεζόν για μας. Οι νέοι παίκτες είναι διψασμένοι και τους έχουμε καλωσορίσει στην ομάδα. Καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι μέχρι τώρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που μας βοήθησαν να έχουμε τις επιτυχίες της τελευταίας διετίας και δεν είναι πλέον μαζί μας. Γράψαμε μαζί ιστορία, αλλά η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να προχωρήσουμε. Όλοι οι παίκτες μας πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να βρούμε τη σωστή χημεία και να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης