Μίτσελ: «Κανείς δεν έχει σίγουρη θέση»

Μίτσελ: «Κανείς δεν έχει σίγουρη θέση»

Μήνυμα ετοιμότητας στους παίκτες του Ολυμπιακού, ενόψει των υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη

Nissan Murano... cabrio!
Μίτσελ: «Κανείς δεν έχει σίγουρη θέση»
Σε εγρήγορση κρατάει τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Μίτσελ, ο οποίος με δηλώσεις του στη Nova, τόνισε πως κανένας δεν έχει εξασφαλισμένη τη θέση του στην ενδεκάδα. 

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, τόσο εντός όσο και εκτός αποδυτηρίων, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο «αίμα» που μπορεί να εκμεταλλευτεί από την ομάδα των Νέων. 

Κλείσιμο
«Απ΄ την αρχή ο στόχος μας ήταν όλοι οι παίκτες μας να νιώθουν άξιοι και χρήσιμοι για την ομάδα. Να προσπαθούν συνέχεια να κερδίζουν τις εντυπώσεις του προπονητή, να κερδίζουν τη θέση τους μέσα στον αγώνα. Μάλιστα, όταν συνδυάζουμε πολλά γκολ και νίκες, τότε όλα είναι τέλεια. 

Προσπαθούμε να κάνουμε όλους τους παίκτες μας να αισθάνονται χρήσιμοι και απαραίτητοι στην ομάδα, γιατί είναι έτσι. Εμείς χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Και αν κοιτάξουμε τα αποτελέσματα των χθεσινών αγώνων του κυπέλλου, ανάμεσα σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας και ομάδων κατώτερων κατηγοριών, θα δούμε πως τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά για τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας, εκτός απ' το δικό μας», είπε αρχικά ο Μίτσελ.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης