Ολυμπιακός: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Σάμαρης

Ολυμπιακός: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Σάμαρης

Θεώρησε ότι έφταιγε ο ίδιος για την ήττα, καθώς δύο φορές έχασε από τα μάτια του τον Μότα σε ισάριθμα κόρνερ και η Παρί έφτασε άνετα στο 3-1

Έφοδος του ΣΔΟΕ σε εργοστάσιο λαθραίων τσιγάρων
Ολυμπιακός: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Σάμαρης
Η επόμενη μέρα βρήκε τους «ερυθρόλευκους» να κρατάνε το εντυπωσιακό πρώτο μέρος με την Παρί  και να προβληματίζονται για την κατάρρευση του δευτέρου ημιχρόνου σε συνδυασμό με τα ατομικά λάθη, που στοίχισαν. Τραγική φιγούρα ο Ανδρέας Σάμαρης. Για κάτι περισσότερο από μία ώρα, έκανε σχεδόν το τέλειο παιχνίδι. Εκανε το ιδανικό ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ και δικαίωνε για άλλη μία φορά τον Μίτσελ που από την προετοιμασία αποφάσισε να τον εμπιστευτεί, θεωρώντας ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα. Μέσα σε 13 λεπτά όμως, βρέθηκε μαζί με όλη την ομάδα από το ζενίθ στο ναδίρ.

Δύο φορές έχασε από τα μάτια του τον Μότα σε ισάριθμα κόρνερ και η Παρί έφτασε άνετα στο 3-1, ενώ έκανε και το πέναλτι στον Ιμπραΐμοβιτς, έστω κι αν ο Ρομπέρτο το έπιασε. Ο Σάμαρης ξέσπασε σε λυγμούς στα αποδυτήρια και αμέσως ο Μίτσελ και οι συμπαίκτες του έσπευσαν να του πουν ότι δεν έφταιγε εκείνος για την ήττα.

Κλείσιμο
Ο ίδιος πάντως δείχνει ότι  έχει τα ψυχικά αποθέματα για να προχωρήσει: «Το σκορ που μας αδικεί σε κάθε περίπτωση. Οι αντίπαλοι είχαν την ποιότητα να εκτελέσουν σωστά και να κάνουν σε σωστό τάιμινγκ την κίνηση και το γκολ. Δείξαμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες στα μάτια. Ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια που έγινε και τον ευχαριστούμε για τη στήριξη μετά από ένα τόσο βαρύ σκορ που ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να το δεχτεί.

Υποσχόμαστε ότι όλοι θα κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια έτσι ώστε να παρουσιάσουμε την εικόνα του α' ημιχρόνου για μεγαλύτερη διάρκεια. Με την Αντερλεχτ μπορούμε να παίξουμε το ίδιο ποδόσφαιρο. Σίγουρα εκεί θα πάμε για τους τρεις πόντους δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μας ταιριάζει αυτό το παιχνίδι και το δείξαμε με τον αριθμό προσπαθειών που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης