Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Eκτός Ιμπαγάσα, Κάρολ, Τόρες, Παπάζογλου - Μέχρι τις 15 η λίστα Β

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού
Δυνατά ονόματα έμειναν εκτός λίστας Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ο Ολυμπιακός μην έχοντας γηγενή παίκτη για να δηλώσει, μετά την παραχώρηση του Φετφατζίδη, «γέμισε» τις 21 από τις 25 θέσεις της λίστας Α στην UEFA.

Ο Μίτσελ αποφάσισε και δήλωσε τους Μπονγκ, Κάμπελ, Χολέμπας, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Ρομπέρτο, Μανιάτη, Μανωλά, Μεντζανί, Μέγερι, Ολαϊτάν, Μήτρογλου, Ντινγκά, Παπαδόπουλο, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρη, Σαβιόλα, Σιόβα, Βάις, Γιαταμπαρέ. Εκτός όπως αναμενόταν ο Ιμπαγάσα, που δεν μπορεί να παίζει για πολύ και σε διάρκεια, ο Σκέποβιτς, Τόρες, Παπάζογλου (αναμενόταν να μείνουν δύο αμυντικοί εκτός), οι Τζεμπούρ, Κοντρέρας και ο Κάρολ, όπως επίσης αναμενόταν, αφού μία ομάδα μπορεί να αλλάξει γκολκίπερ αν υπάρξει πρόβλημα τραυματισμού.

Κλείσιμο
Στην UEFA θα δηλωθούν και παίκτες από την ομάδα Νέων, στη λίστα Β (απεριόριστος αριθμός) και θα υπάρχει σίγουρα γκολκίπερ, με φαβορί τον Χουτεσιώτη. Η λίστα με τους πιτσιρικάδες μπορεί να δηλωθεί μέχρι τις 15 του μήνα. Ο Τόρες έμεινε εκτός, αφού είναι ανέτοιμος, και συνέχισε και χθες το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, όπως και ο Παπαδόπουλος. Πιθανότατα θα είναι εκτός ο Αβραάμ και με την Ξάνθη και μάλλον και με την Παρί.

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟ

Ηταν ίσως έκπληξη για αρκετούς ο αποκλεισμός του Σκέποβιτς από τη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε μάλιστα δικαίωμα συμμετοχής, παρ' ότι είχε παίξει στους δύο πρώτους προκριματικούς γύρους της διοργάνωσης με την Παρτίζαν. Υπάρχει εξήγηση για την απόφαση του Μίτσελ και είναι δύο οι λόγοι. Ο ένας αφορά στην ετοιμότητά του, αφού υπολογίζεται ότι θα είναι πανέτοιμος και να έχει μπει στην ομάδα σε περίπου ένα μήνα. Και ο δεύτερος είναι καθαρά αγωνιστικός. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός θα παίζει σχεδόν πάντα με έναν στην κορυφή της επίθεσης και υπάρχουν οι Σαβιόλα, Μήτρογλου, Ολαϊτάν. Ο Σέρβος φορ έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση στου Ρέντη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης