Τένις: Απίστευτος Τζόκοβιτς!

Τένις: Απίστευτος Τζόκοβιτς!

Μάγεψε το Arthur Ashe Stadium ο Νόβακ Τζόκοβιτς και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για την οκτάδα του US Open!

Μέχρι 100% πάνω οι νέες αντικειμενικές αξίες
Τένις: Απίστευτος Τζόκοβιτς!
Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο έκανε απίστευτη εμφάνιση, μια από τις καλύτερες στην καριέρα του, και έχασε μόνο τρία γκέιμ από τον... άτυχο Ισπανό Μαρθέλ Γκρανόγερς (6-3, 6-0, 6-0). Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, ο 26χρονος Σέρβος ισοπέδωσε τον αντίπαλό του και προσέφερε μοναδικές στιγμές στο αμερικανικό κοινό. Έχασε μόλις οκτώ πόντους συνολικά στο σερβίς του, ενώ έβγαλε 34 winners και είχε 15 αβίαστα λάθη. Πήρε την πρόκριση σε μόλις 79 λεπτά, απέναντι σε έναν τενίστα που μόνο μέτριος δεν θεωρείται!

Ο Νόλε έστειλε μήνυμα με... τουλάχιστον δύο αποδέκτες, λοιπόν, και πάει φουλ για κατάκτηση του δεύτερου τίτλου του στη Νέα Υόρκη. Στα προημιτελικά θα συναντήσει τον Μικαΐλ Γιούζνι, που πήρε τεράστια νίκη σε βάρος του Λέιτον Χιούιτ. Ο 32χρονος Αυστραλός, μάλιστα, "πούλησε" την πρόκριση, αφού δεν κατάφερε να καθαρίσει το πέμπτο σετ στο σερβίς του και έχασε στη συνέχεια και το επόμενο γκέιμ. Ο 31χρονος Ρώσος, Νο.21 του ταμπλό, επικράτησε με 6-3, 3-6, 6-7(3), 6-4, 7-5 μετά από τετράωρη μάχη και θα λάβει μέρος σε προημιτελικό Grand Slam για τρίτη φορά στην καριέρα του. Άλλος ένας 30 something, που κάνει μεγάλη πορεία τη φετινή σεζόν!

Κλείσιμο
Στην τετράδα η Λι

Την πρόκριση στα ημιτελικά του τελευταίου Grand Slam της χρονιάς πήρε η Να Λι! Η 31χρονη Κινέζα τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Ρωσίδα Εκατερίνα Μακάροβα, αλλά νίκησε με 6-4, 6-7(5), 6-2 και συνεχίζει την προσπάθεια για κατάκτηση του δεύτερου Major τίτλου στην καριέρα της. Στη φάση των "4" θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στη Σερένα Γουίλιαμς και την Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης