Καλός... οικοδεσπότης ο Παναθηναϊκός

Καλός... οικοδεσπότης ο Παναθηναϊκός

Επέστρεψε στο σπίτι του, όμως ο Παναθηναϊκός φρόντισε να κρατήσει τους τύπους. Ήταν καλύτερος από τη Λάτσιο, αλλά σαν… καλός οικοδεσπότης, δεν «πλήγωσε» την καλεσμένη του, μένοντας στο 0-0.

Καλός... οικοδεσπότης ο Παναθηναϊκός


Με εμφανή τα σημάδια βελτίωσης, με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, με τους περισσότερους από αυτούς που επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου να ξεκινήσουν, να δείχνουν το καλό τους πρόσωπο, ο Παναθηναϊκός έδειξε… περίπου πως θα είναι τη νέα σεζόν, στο 0-0 με την Λάτσιο.

Στην επιστροφή στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, «Απόστολος Νικολαΐδης», το «τριφύλλι» έδειξε επιτέλους ότι γίνεται καλύτερο. Ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Παναθηναϊκός έδωσε στους οπαδούς του μια μικρή γεύση από αυτό που θα βλέπουν στα επίσημα παιχνίδια.

Κλείσιμο
Φανέλα βασικού και ντεμπούτο για τους Σίλντενφελντ και Αμπεΐντ που ήταν αρκετά καλοί, κάτι περισσότερο από μισή ώρα αγωνίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ, δείχνοντας πως πρέπει να βρει ακόμα πατήματα…

Εξαιρετικός ο Νίκος Μαρινάκης, η καλύτερη – μέχρι στιγμής – εμφάνιση του Μέντες στο χώρο του κέντρου, αρχηγός… με τα όλα του ο Ζέκα. Βοήθησε ο Καρέλης, ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντίνας.

Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης