Η Ντόρτμουντ έκανε πλάκα στην Μπάγερν Μονάχου!

Η Ντόρτμουντ έκανε πλάκα στην Μπάγερν Μονάχου!

63 μέρες μετά τον χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντόρτμουντ του Παπασταθόπουλου έκανε πλάκα στην Μπάγερν Μονάχου (4-2) και κατέκτησε το γερμανικό Σούπερ Καπ στην έδρα της!

Η Ντόρτμουντ έκανε πλάκα  στην Μπάγερν Μονάχου!
Η Ντόρτμουντ δεν είχε καμία διάθεση να επιτρέψει στην Μπάγερν Μονάχου να της πάρει μέσα από τα χέρια άλλο έναν τίτλο! Ούτε το Σούπερ Καπ!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν «χαρίστηκε» στην Μπάγερν Μονάχου, του Πεπ Γκουρντιόλα αυτή τη φορά και με το επιβλητικό 4-2 μέσα στο «Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ» κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στη Γερμανία!

Κλείσιμο
Η Ντόρτμουντ έδειξε από νωρίς τις άγριες διαθέσεις της. Ο Ρόις εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Στάρκε (απουσίαζε ο Νόιερ) και διαμόρφωσε το 1-0 στο 6ο λεπτό. Όμως η δράση του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν τίποτα μπροστά στην… πανδαισία του δευτέρου μέρους.

Ο Ρόμπεν έκανε το… λάθος να ισοφαρίσει για τη Μπάγερν στο 54’. Κι αυτό διότι η απάντηση ήρθε άμεσα. Μέσα σε δυο λεπτά οι Βαυαροί βρέθηκαν πίσω στο σκορ 3-1, από αυτογκόλ του Φαν Μπούιτεν (56’ αυτ.) και τέρμα του Γκουντογκάν, με υποδειγματικό τελείωμα (57’). Ο Ρόμπεν πέτυχε και δεύτερο γκολ, μείωσε σε 3-2 στο 64', αλλά η Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ήταν σε φανταστική βραδιά για να χάσει το τρόπαιο. Ο Ρόις έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα (4-2 στο 86').

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης