Σαμαράς: Οι μεταρρυθμίσεις μπορεί να ενώσουν

Σαμαράς: Οι μεταρρυθμίσεις μπορεί να ενώσουν

«Θα μπορούσα να πω "πηγαίνω σπίτι μου" όμως δεν έχω αυτό το δικαίωμα», τονίζει σε συνέντευξή του και ασκεί κριτική στον Αλέξη Τσίπρα  

Σαμαράς: Οι μεταρρυθμίσεις μπορεί να ενώσουν
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος  υπερασπίζεται την κυβερνητική του πορεία και δηλώνει «παρών» στις πολιτικές εξελίξεις.  

«Τις μεγάλες  φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις κατά του λαϊκισμού και του κρατισμού» θεωρεί ως πεδίο ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού της Ελλάδας ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος τονίζει στην Καθημερινή της Κυριακής, εκεί μπορούν «να συμπέσουν άνθρωποι που προέρχονται από τον χώρο της Δεξιάς, του Κέντρου ή της Αριστεράς, άνθρωποι που είναι αντίθετοι με τον κρατισμό, άνθρωποι που έχουν αηδιάσει από τον λαϊκισμό και κοιτάνε μπροστά».

Στη συνέντευξή του ο πρώην πρωθυπουργός εξαπολύει επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υπερασπίζεται την κυβερνητική του πορεία και δηλώνει «παρών» στις πολιτικές εξελίξεις: 

Κλείσιμο
«Θα μπορούσα να πω σήμερα: Εγώ έκανα το χρέος μου, τώρα πια αναγνωρίζεται η προσφορά μου, συνεπώς πηγαίνω σπίτι μου. Δεν έχω αυτό το δικαίωμα. Μόνο όταν επανέλθει και σταθεροποιηθεί η χώρα στην τροχιά που την είχαμε βάλει, θα θεωρήσω ότι έχω κάνει το χρέος μου». 

Παράλληλα, διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Αλέξη Τσίπρα για θετική πορεία της οικονομίας.

«Πως είναι έτοιμη να απογειωθεί; Με τα capital controlς; Με την διόγκωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του κράτους; Με την επιστροφή στα ελλείμματα και την ύφεση; Με την φυγή των επενδυτών; Με το αντικαπιταλιστικό παραλήρημα του κ. Τσακαλώτου στη Βουλή; Με την εξαφάνιση των αγροτών, των ελευθέρων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων; Έτσι θα απογειωθεί η χώρα; Αυξάνουν τις ασφαλιστικές εισφορές. Δηλαδή σπρώχνουν τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες σε απολύσεις ή λουκέτα ή σε μαύρη εργασία. Έτσι θα απογειωθεί η οικονομία;», σημειώνει. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης