Τα μεγάλα πνεύματα... συναντώνται (Αλέξη, βάλε τους στο βίντεο με τους καθοδηγούμενους)

Τα μεγάλα πνεύματα... συναντώνται (Αλέξη, βάλε τους στο βίντεο με τους καθοδηγούμενους)

Τον κεντρικό πρωτοσέλιδο τίτλο στο «ΘΕΜΑ» της Κυριακής επέλεξε σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών» ως κεντρικό τίτλο προκειμένου να αποτυπώσει την πολιτική επικαιρότητα

Τα μεγάλα πνεύματα... συναντώνται (Αλέξη, βάλε τους στο βίντεο με τους καθοδηγούμενους)
«Μπρος τρακτέρ και πίσω Σόιμπλε» ήταν το κεντρικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στο «ΘΕΜΑ» της Κυριακής 24 Ιανουαρίου όπου παρουσιάζονταν όσα έγιναν στο Νταβός μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνδυασμό με την εσωτερική κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα. Η κοινωνία να «βράζει» με τους αγρότες να αντιδρούν δυναμικά στις προωθούμενες ρυθμίσεις για τη φορολόγηση και το ασφαλιστικό τους ενώ την ίδια ώρα γιατροί, δικηγόροι και μηχανικοί εξεγείρονται διαμαρτυρόμενοι ότι οι προβλέψεις του νέου ασφαλιστικού ισοδυναμούν με οιονεί δέσμευση των εισοδημάτων τους. Και μέσα σε όλα αυτά υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκονται σε οριακή κατάσταση διαμηνύοντας ότι δεν μπορούν να συγκρουστούν με τις κοινωνικές ομάδες εκείνες σημαντικό μέρος των οποίων ανέδειξε το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του ΘΕΜΑτος της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2016:
Κλείσιμο





Δύο ημέρες αφού κυκλοφόρησε το «ΘΕΜΑ» της Κυριακής, σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου η «Εφημερίδα των Συντακτών» βγαίνει σήμερα με τον ίδιο πρωτοσέλιδο τίτλο που επέλεξε το «ΘΕΜΑ»: «Μπρος τρακτέρ και πίσω Σόιμπλε».

Όσο μεγάλη και να είναι η έμπνευση των δημοσιογράφων, όσο ευρεία και αν αποδεικύεται η δημιουργικότητά τους προκειμένου να αποτυπώσουν με πολύ λίγες λέξεις τον παλμό της πολιτικής επικαιρότητας και να αποδώσουν τον ρυθμό της ημέρας, είναι φορές που μοιάζει σαν ο ένας να αντιγράφει τον άλλο. Κάπως έτσι φαίνεται να έγινε με τον σημερινό πρωτοσέλιδο τίτλο στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που επαναλαμβάνει τον πρωτοσέλιδο τίτλο με τον οποίο κυκλοφόρησε το ΘΕΜΑ πριν από δύο ημέρες.

Δείτε το σημερινό (26 Ιανουαρίου 2016) πρωτοσέλιδο στην «Εφημερίδα των Συντακτών»:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης