Αναβλήθηκε η συνάντηση Τσίπρα με τους κοινωνικούς εταίρους

Αναβλήθηκε η συνάντηση Τσίπρα με τους κοινωνικούς εταίρους

«Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Πρωθυπουργού».

Αναβλήθηκε η συνάντηση Τσίπρα με τους κοινωνικούς εταίρους
Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Τρίτη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους Προέδρους των Κοινωνικών Εταίρων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συνάντηση αναβάλλεται, «λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Πρωθυπουργού» και θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για τον επανακαθορισμό της συνάντησης.

Ο κ. Τσίπρας επρόκειτο να ενημερώσει τους επικεφαλής των κοινωνικών εταίρων για την πορεία της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, όπως αυτή διαμορφώνεται μετά την εξαγγελία δημοψηφίσματος και την επιβολή «capital controls».

Ο πρωθυπουργός ήταν προγραμματισμένο να συναντηθεί με τους προέδρους των Κοινωνικών Εταίρων, Θεόδωρο Φέσσα, Πρόεδρο ΣΕΒ, Γιώργο Καββαθά, Πρόεδρο ΓΣΕΒΕΕ, Βασίλη Κορκίδη, Πρόεδρο ΕΣΕΕ, Ανδρέα Ανδρεάδη, Πρόεδρο ΣΕΤΕ καθώς και με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Είχε προηγηθεί κοινή επιστολή προς τον πρωθυπουργό, που απέστειλαν νωρίτερα σήμερα οι κοινωνικοί εταίροι, κ.κ.Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Γιώργος Καββαθάς Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), Βασίλειος Κορκίδης, Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).
Κλείσιμο

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε κατάσταση ασφυξίας και πάση θυσία πρέπει να βρεθεί άμεση λύση εντός της Ευρώπης και του Ευρώ.Οι Κοινωνικοί Εταίροι και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων της χώρας, ζητούμε συνάντηση μαζί σας εντός της ημέρας, προκειμένου να σας εκθέσουμε τις θέσεις και προτάσεις μας.

Με εκτίμηση,Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος ΣΕΒ Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ Βασίλης Κορκίδης, Πρόεδρος ΕΣΕΕ Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΣΕΤΕ Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος ΚΕΕΕ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης