Bild: «Tζογάρουν Τσίπρας και Βαρουφάκης;»

Bild: «Tζογάρουν Τσίπρας και Βαρουφάκης;»

Ένα 24ωρο μετά την αποχώρηση της ελληνικής αποστολής από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, οι απαιτήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού δείχνουν αλαζονεία, σχολιάζει από την πλευρά του το γερμανικό περιοδικό «Focus»

Bild: «Tζογάρουν Τσίπρας και Βαρουφάκης;»
Για αλαζονεία του Έλληνα πρωθυπουργού κάνει λόγο το γερμανικό περιοδικό «Focus» σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Ένα 24ωρο μετά την αποχώρηση της ελληνικής αποστολής από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, οι απαιτήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού δείχνουν αλαζονεία: «Περιμένουμε υπομονετικά να επιστρέψουν οι δανειστές στον ρεαλισμό»...  

«Tζογάρουν Τσίπρας και Βαρουφάκης;»,  διερωτάται, από την πλευρά της, η γερμανική εφημερίδα
«Bild» σε μία προσπάθεια να αποκωδικοποιήσει τις αισιόδοξες δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της ελληνικής αποστολής από τις Βρυξέλλες. 

Κλείσιμο
«Σήμερα είναι μια ωραία μέρα», δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης την ώρα που η χώρα του οδεύει σε χρεοκοπία.Ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών χαίρεται .... «Σήμερα είναι μία πολύ ωραία μέρα, επιτέλους φτάσαμε στη στιγμή της καθαρότητας», υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». 

Αλλά και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δηλώνει σε σημερινή του συνέντευξη ότι θα περιμένουμε υπομονετικά να επιστρέψουν οι δανειστές στον ρεαλισμό. Την ίδια ώρα , έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη πραγματοποιείται στην Αθήνα υπό τον Έλληνα πρωθυπουργό, προσθέτει η εφημερίδα «Bild».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης