Nίκος Βούτσης: Τα επεισόδια δεν έχουν το εύρος και το βάθος του παρελθόντος

Nίκος Βούτσης: Τα επεισόδια δεν έχουν το εύρος και το βάθος του παρελθόντος

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τις φυλακές είπε: «Προβληματιζόμαστε από όσα γίνονται αλλά δεν έχουν το εύρος και το βάθος του παρελθόντος. Υπάρχει μια ανάσα ταυτόχρονα στον κόσμο που ζει σε ένα πλαίσιο πιο δημοκρατικό»

Nίκος Βούτσης: Τα επεισόδια δεν έχουν το εύρος και το βάθος του παρελθόντος
Να υποβαθμίσει τα σοβαρά επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν χθες το βραδυ στο κέντρο της Αθήνας επιχείρησε ο κ. Νίκος Βούτσης στη Βουλή.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τις φυλακές είπε: «Προβληματιζόμαστε από όσα γίνονται αλλά δεν έχουν το εύρος και το βάθος του παρελθόντος. Υπάρχει μια ανάσα ταυτόχρονα στον κόσμο που ζει σε ένα πλαίσιο πιο δημοκρατικό».

Νωρίτερα ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης (ΝΔ) μίλησε για ανεξέλεγκτη κατάσταση σε ό,τι αφορά στις καταστροφές και τους εμπρησμούς που γίνονται κάθε ημέρα στην Αθήνα. Ένταση δημιουργήθηκε και απο την ανακοίνωση του κ. Βούτση ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα παραμείνει τελικά στο υπουργείο Εσωτερικών και δεν θα «μεταστεγαστεί» στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

«Τι είναι το υπουργείο; Ο φούρνος του Χότζα;» αναρωτήθηκε ο εισηγητής της ΝΔ επί του νομοσχεδίου για τις φυλακές Βασίλης Κικίλιας και ανέφερε δεικτικά ότι το επόμενο που θα δούμε θα είναι η κατάργηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Βοηθούν άλλωστε τα όσα γίνονται κάθε βράδυ με τους τρομοκράτες και τους κουκουλοφόρους που τους δίνετε πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης» δήλωσε ο κ. Κικίλιας προκαλώντας αναταραχή στις τάξεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Κλείσιμο

Ωστόσο ο κ. Κικίλιας εξακολούθησε στους ίδιους τόνους κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι με πρόσχημα ζητήματα υγείας αποφυλακίζει τρομοκράτες τους οποίους μετατρέπει σε λαικούςαγωνιστές.

Έξαλλη η Βασιλική Κατριβάνου (ΣΥΡΙΖΑ) κατηγόρησε τον κ. Κικίλια ότι προπαγανδίζει την τρομολαγνεία και ζήτησε την παρέμβαση του προέδρου της επιτροπής.

Η παρέμβαση της δεν έκρυψε τη φόρα του βουλευτή της ΝΔ που επέμεινε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης «συνδιαλέγεται με τρομοκράτες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης