«Φάουλ» Μπουτάρη στα Σκόπια

«Φάουλ» Μπουτάρη στα Σκόπια

Παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μπροστά από αφίσα που έγραφε «Economic Chamber of Macedonia», δηλαδή Οικονομικό Επιμελητήριο της «Μακεδονίας»

«Φάουλ» Μπουτάρη στα Σκόπια
Τις οικονομικές, αναπτυξιακές, τουριστικές και πολιτιστικές δυνατότητες της Θεσσαλονίκης παρουσίασε χθες, στο Οικονομικό Επιμελητήριο των Σκοπίων, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Η εκδήλωση περιελάμβανε πέντε θεματικές ενότητες, οι οποίες αφορούσαν στην ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως τουριστικό προορισμό, τις δυνατότητες και προοπτικές του λιμανιού της πόλης, της Διεθνούς Έκθεσης, της παρουσίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου και της πόλης της Θεσσαλονίκης ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας για το 2014.

Κλείσιμο
Συνολικά, συμμετείχαν εκπρόσωποι 70 φορέων και επιχειρήσεων από τη Θεσσαλονίκη και ανάλογος αριθμός φορέων και επιχειρήσεων από τη γειτονική χώρα.

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε το γεγονός ότι στην αίθουσα που παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, υπήρχε αναρτημένο μεγάλο μπάνερ, στο οποίο αναγραφόταν «Economic Chamber of ‘Macedonia’», δηλαδή Οικονομικό Επιμελητήριο της «Μακεδονίας».

Η φωτογραφία του Γιάννη Μπουτάρη, μπροστά από το εν λόγω μπάνερ, δημοσιεύτηκε σε ΜΜΕ των Σκοπίων, τα οποία έκαναν ευθέως λόγο για αναγνώριση της χώρας με τη συνταγματική της ονομασία από τον δήμαρχο της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης στην Ελλάδα.

Το θέμα ανέδειξε το βορειοελλαδίτικο ιστολόγιο taxalia, ενώ, όπως αναφέρει το thestival.gr «άνθρωποι του περιβάλλοντος του δημάρχου Θεσσαλονίκης σχολίασαν πως ο κ. Μπουτάρης δεν πρόσεξε όσα γράφονταν πάνω στο μπάνερ που είχε πίσω του».

Έως και αυτή την ώρα, δεν υπάρχει κάποια επίσημη δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, για το «φάουλ» στα Σκόπια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης